چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
عالم زاده نوری

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری، شیخ زاکزاکی و سید حسن نصرالله را نمونه ای از شخصیت های حوزوی و تاثیرگذار در جهان عنوان کرد و گفت: این کار حوزه است که می تواند چنین افرادی را تربیت و تبدیل به انسان های بزرگ کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین محمد عالم زاده نوری، معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه، صبح امروز در نشست با مدیر، معاونان حوزه علمیه استان بوشهر و نیز مدیران و معاونان تهذیب و تربیت مدارس علمیه استان بوشهر با بیان اینکه جبهه ایمانی باید تشکیل شود، اظهار داشت: برای ایجاد این جبهه ایمانی نیاز است یک کار بزرگ و اجتماع القلوب شکل بگیرد.

وی، حوزه های علمیه را کارگاه تولید انسان های بزرگ عنوان کرد و گفت: برای اینکه اجتماع القلوبی شکل بگیرد یا باید انسان های بزرگی را پیدا کنیم یا اینکه این انسان های بزرگ را بسازیم.

معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه مدارس علمیه بهترین بستر و کارگاه برای ساخت این افراد است، افزود: به همین جهت مدیران مدارس علمیه باید بدانند که در چه جایگاه مهمی قرار دارند و اهمیت کار خود را بدانند.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری با اشاره به دیگر بسترهای تربیتی در جامعه گفت: مدارس آموزش و پرورش، مساجد، دانشگاه ها، کانون های فرهنگی، هیئت های مذهبی، حسینیه ها و تکایا همه بسترهای فرهنگی هستند.

وی با بیان اینکه در حوزه های علمیه، مدارس آموزش و پرورش و دانشگاه ها مخاطب یک دست جوان است، افزود: تمام آن چیزی که به جوان منتقل می کنید جذب می شود اما تفاوت در این است که در مدارس علمیه، جوان به صورت داوطلبانه برای جذب معارف اسلامی و اهل بیت(ع) آمده و مشتاق است، اما در مدارس و دانشگاه ها این اشتیاق به این اندازه وجود ندارد.

معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تاثیرپذیرترین مخاطب در حوزه های علمیه هستند گفت: این افراد می توانند در آینده نقش آفرین ترین و تاثیرگذارترین افراد در جهان باشند.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری، شیخ زاکزاکی و سید حسن نصرالله را نمونه ای از شخصیت های حوزوی و تاثیرگذار در جهان عنوان کرد و گفت: این کار حوزه است که می تواند چنین افرادی را تربیت و تبدیل به انسان های بزرگ کند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت تشکیل شورای تهذیب در مدارس علمیه، گفت: استفاده از مشاور، کارشناس، طلاب، اساتید و معاون آموزش در جلسه شورای تهذیب می تواند به اثربخشی بهتر جلسات کمک کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha